Nikki Hendriks

Juridisch Medewerker
Nikki’s passie voor het arbeidsrecht en ondernemingsrecht zorgde direct voor een klik met Van Gelder Advocaten. Per 1 februari 2018 is zij het team op beide rechtsgebieden komen versterken.

Ondernemend
Nikki heeft gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens haar bachelor wist zij al snel dat zij zich thuis voelde in het arbeidsrecht en ondernemingsrecht, waarbij zij met name de raakvlakken tussen deze twee rechtsgebieden fascinerend vond. Tijdens haar rechtenstudie heeft Nikki niet stil gezeten. Zo heeft zij bij verschillende advocatenkantoren stage gelopen en zich als vrijwilliger ingezet bij de Rechtswinkel Eindhoven. Aansluitend aan haar afstuderen heeft zij ervaring opgedaan bij een notariskantoor. Nikki omschrijft zichzelf als secuur en praktisch en ziet complexe juridische vraagstukken als een interessante uitdaging om op te lossen.

Gezelschapsdier
Ook in haar vrije tijd is Nikki erg ondernemend. Ze sport graag en brengt haar weekenden het liefst door in gezelschap van vrienden en familie, onder het genot van een goede gin & tonic.