Nick George

Juridische vraagbaak
Nick staat intern bekend als de juridische vraagbaak op het gebied van het arbeidsrecht & privacyrecht. Hij is iemand die er veel plezier aan beleefd om tot op detailniveau alles uit te zoeken en te begrijpen. Hij leest alles, houdt alles bij en weet daarmee ons kantoor vanuit juridisch inhoudelijk kader prima te ondersteunen. Ook is hij goed in staat om zijn grote juridische kennis goed naar anderen te communiceren in onder andere blogs die hij schrijft.

Gestructureerd en helder
Nick bewijst dat niet alleen vrouwen bij Van Gelder Advocaten ordelijk en georganiseerd kunnen werken. Hij is uitermate betrouwbaar, vriendelijk in zijn voorkomen en altijd bereid om anderen te hulp te schieten wanneer nodig. Als hij een advies geeft, is dat helder opgebouwd, bijzonder betrouwbaar en goed doortimmerd.

Zoekt u een inhoudelijke partner die vanuit veel know how u advies geeft, neem dan eens contact met Nick op.

CONTACT OPNEMEN
Nick George

Legal scan

Niet alle organisaties hebben behoefte aan structureel juridisch advies. Een enkele keer per jaar of nog minder, kan natuurlijk ook. Om er snel achter te komen of en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, hebben we de Legal Scan ontwikkeld. Aan de hand van enkele online vragen, ontdekt u de waarde van Van Gelder Advocaten voor uw organisatie.

Start de legal scan
person

Reviews

Onze klanten beoordelen ons met een:

9.3

"De betrokkenheid en het empathisch vermogen van de medewerkers is zeer goed te noemen."

Bekijk onze klant recensies

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Maak een afspraak Stel uw vraag