Merel Wesselingh

Advocaat
Al vanaf haar jonge jaren is Merel er van overtuigd dat een rechtenstudie de voor haar aangewezen studie was. Na het behalen van haar bachelor Nederlands Recht aan Tilburg University heeft Merel na een leerzame tussenfase in de retail en een aantal vastgoedprojecten haar Master Law and Technology succesvol afgerond. Nadat zij als zelfstandig juriste de actieve procespraktijk in diverse rechtsgebieden van dichtbij mee had gemaakt, is haar interesse en enthousiasme voor de advocatuur aangewakkerd. Bij van Gelder Advocaten richt Merel zich op het ondernemingsrecht en legt zij daarbij de focus op Privacy en Data Protection vraagstukken om cliënten een nog breder scala aan diensten te kunnen aanbieden.

Sterke business-sense
Door haar werk- en levenservaring heeft Merel een sterke business-sense ontwikkeld en kan zij als geen ander een efficiënte vertaalslag maken van problemen waarmee ondernemers worden geconfronteerd naar juridische oplossingen op maat. Hierbij vindt Merel het met name een uitdaging op zoek te gaan naar mogelijkheden, juist wanneer regelgeving in eerste instantie lijkt te beperken.

Brede interesses
Ook buiten kantooruren zit Merel niet stil en heeft zij vele uiteenlopende interesses. Naast paardrijden en schilderen haalt zij enorm veel voldoening uit een spannend potje schaak. Deze denksport vertoont overeenkomsten met haar werk waarin het eveneens essentieel is vooruit te denken en te anticiperen op zetten van de tegenstander of wederpartij.

CONTACT OPNEMEN
person5

Legal scan

Niet alle organisaties hebben behoefte aan structureel juridisch advies. Een enkele keer per jaar of nog minder, kan natuurlijk ook. Om er snel achter te komen of en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, hebben we de Legal Scan ontwikkeld. Aan de hand van enkele online vragen, ontdekt u de waarde van Van Gelder Advocaten voor uw organisatie.

Start de legal scan
person

Reviews

Onze klanten beoordelen ons met een:

9.3

"De betrokkenheid en het empathisch vermogen van de medewerkers is zeer goed te noemen."

Bekijk onze klant recensies

Neem contact op

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis tincidunt sed nunc pulvinar semper. Sed laoreet metus purus, vel dictum nisi tristique sed. Integer a felis tellus. Maecenas ut magna fermentum,

Maak een afspraak Stel uw vraag