Masterclass ‘het wijzigen van arbeidsvoorwaarden’

Afbeelding1

Soms is het nodig of wenselijk de arbeidsvoorwaarden in de organisatie te wijzigen. Mag je dit als werkgever eenzijdig wijzigen? Is een functieverlaging en loonsverlaging bij disfunctioneren toegestaan? Kun je arbeidsvoorwaarden versoberen ter voorkoming van ontslag/reorganisatie? Hoe kun je verschillende arbeidsvoorwaarden binnen een organisatie harmoniseren?

Donderdag 2 november 2017 te Gilze

U kunt zich hier aanmelden.

Aanleiding
Soms is het nodig of wenselijk de arbeidsvoorwaarden in de organisatie te wijzigen. Mag je dit als werkgever eenzijdig wijzigen? Is een functieverlaging en loonsverlaging bij disfunctioneren toegestaan? Kun je arbeidsvoorwaarden versoberen ter voorkoming van ontslag/reorganisatie? Hoe kun je verschillende arbeidsvoorwaarden binnen een organisatie harmoniseren?

Programma
07.30 uur   ontvangst met ontbijt
08.00 uur   aanvang Masterclass
09.30 uur   einde Masterclass
Locatie:      Van der Valk Hotel Gilze – Tilburg
                   Klein Zwitserland 8 te Gilze
Kosten:       deelname aan de Masterclass is kosteloos

De Masterclass start met een ontbijt. Tijdens het ontbijt is er gelegenheid tot het leggen van contacten, het stellen van vragen en/of het inbrengen van casussen.

Tijdens de masterclass zal mr. Adrienne van Geel van Van Gelder Advocaten de volgende onderwerpen behandelen:

  • de regels omtrent het eenzijdig wijzigen van arbeidsvoorwaarden, zowel in individueel als in collectief verband;
  • een stappenplan voor het wijzigen van arbeidsvoorwaarden;
  • rechtspraak over het wijzigen van arbeidsvoorwaarden;
  • de rol van de Ondernemingsraad bij het wijzigen van arbeidsvoorwaarden.

Heeft u een actuele casus rondom het wijzigen van arbeidsvoorwaarden, stuur dan een e-mail naar secretariaat@vangelderadvocaten.nl. Uw casus zullen wij dan (geanonimiseerd) behandelen tijdens de Masterclass.

Gastspreker
Daarnaast zal Tjeerd Talen van StrattHRM als gastspreker u informeren op welke manier een functie- en salarisgebouw kan bijdragen aan de groeistrategie van uw organisatie en de groei van uw medewerkers.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door hier te klikken.

Na afloop van de Masterclass ontvangt elke deelnemer het door Van Gelder Advocaten in pocketformaat geschreven boek “Wegwijs bij Van Gelder Advocaten – Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht”.