Marthe Leijs

Wat typeert Marthe?
Marthe heeft een praktische aanpak van problemen, is sterk in oplossingen op een zo laagdrempelige manier formuleren en denkt altijd in oplossingen. Ze is daarnaast niet alleen inzetbaar voor privacy gerelateerde zaken, maar ook met compliance vraagstukken zoals de Wwft heeft Marthe ervaring.

Waar komt de ervaring vandaan?
Marthe heeft in 2018 de Master Ondernemingsrecht afgerond aan de Tilburg University. Na haar studie heeft Marthe nog een half jaar internationaalrechtelijke vakken gevolgd aan de Katholieke

Universiteit Leuven. Vervolgens heeft zij werkervaring opgedaan in de bancaire sector op het gebied van de Wwft en in de consultancy op het gebied van privacy. Ze heeft in 2021 haar CIPP/E- certificering behaald, een Europese standaard op het gebied van privacy.

Wie is Marthe verder?
Marthe is in haar vrije tijd regelmatig in de sportschool te vinden. Daarnaast is ze echt een buitenmens en is ze regelmatig op het strand te vinden of in het bos voor een mooie wandeling. Tot slot houdt ze van veel gezelligheid en vakanties samen met vrienden.

Marthe_Leijs_portret_klein_web