Marthe Leijs

Marthe heeft in 2018 de Master Ondernemingsrecht afgerond aan de Tilburg University. In dat jaar begon privacyrecht een “hot topic” te worden vanwege de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Marthe schreef haar masterscriptie dan ook over de AVG en maakte hierin een koppeling met ondernemingsrechtelijke vraagstukken en risicomanagement. Haar voorliefde voor het onderwerp privacy is daar ontstaan.

Na haar studie heeft Marthe nog een half jaar internationaalrechtelijke vakken gevolgd aan de Katholieke Universiteit Leuven. Vervolgens heeft zij werkervaring opgedaan in de bancaire sector op het gebied van de Wwft en in de consultancy op het gebied van privacy. Marthe biedt klanten graag praktische oplossingen en kijkt niet alleen maar naar wat niet kan, maar vooral ook naar wat wel kan. Ze heeft in 2021 haar CIPP/E-certificering behaald, een Europese standaard op het gebied van privacy.

Tot slot is Marthe in haar vrije tijd regelmatig in de sportschool te vinden. Daarnaast houdt ze vooral van gezelligheid met vrienden.

_XZI6584VKCP

Legal scan

Niet alle organisaties hebben behoefte aan structureel juridisch advies. Een enkele keer per jaar of nog minder, kan natuurlijk ook. Om er snel achter te komen of en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, hebben we de Legal Scan ontwikkeld. Aan de hand van enkele online vragen, ontdekt u de waarde van Van Gelder Advocaten voor uw organisatie.

Start de legal scan
person

Reviews

Onze klanten beoordelen ons met een:

9.3

"De betrokkenheid en het empathisch vermogen van de medewerkers is zeer goed te noemen."

Bekijk onze klant recensies

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Maak een afspraak Stel uw vraag