Jorn van der Wal

Doelgericht en binden
Jorn is een aanpakker: op vroege leeftijd had hij al als doel zo snel mogelijk advocaat te worden. Niet voor niets rondde hij reeds op 21-jarige leeftijd zijn universitaire studie af. Zijn ambitie heeft zijn vruchten afgeworpen: in augustus 2021 is Jorn beëdigd als advocaat. Jorn houdt zich in de praktijk voornamelijk bezig met het arbeidsrecht.

Jorn haalt voldoening uit het feit iets voor een ander te kunnen betekenen. De basis van elke zaak begint voor hem bij de persoonlijke band met cliënt. Een goede verbinding met de cliënt zorgt in zijn ogen voor gelijkwaardigheid, wederkerigheid en betrokkenheid.

‘’Binding met de cliënt is voor mij essentieel voor een succesvolle samenwerking’’

Zakelijk en maatschappelijk
Naast ambities in de advocatuur uit Jorn’s drijfveer zich ook buiten zijn werk. Hij is onder andere al jaren actief als trainer, speler en organisator bij verschillende voetbalverenigingen. Naast het feit iets op vrijwillige basis te kunnen betekenen, is hij ook een liefhebber van het sociale aspect. Jorn voelt zich zowel thuis op een zakelijke borrel, evenals in een gezellige kantine.

Teamplayer
Jorn wordt in zijn omgeving gezien als een echte teamplayer. Hij staat altijd klaar wanneer er iemand om hulp vraagt. Dit in combinatie met zijn oprechte kijk op zaken resulteert in een heldere en fijne samenwerking.

LinkedIn profiel

Jorn_XZI5028VKCP2

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Maak een afspraak Stel uw vraag