Jorn van der Wal

Wat typeert Jorn?
Jorn is een aanpakker: op vroege leeftijd had hij al als doel zo snel mogelijk advocaat te worden. Niet voor niets rondde hij reeds op 21-jarige leeftijd zijn universitaire studie af. Zijn ambitie heeft vruchten afgeworpen: in augustus 2021 is Jorn beëdigd als advocaat. Jorn houdt zich in de praktijk voornamelijk bezig met het arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Jorn haalt voldoening uit het feit iets voor een ander te kunnen betekenen. De basis van elke zaak begint voor hem bij de persoonlijke band met cliënt. Een goede verbinding met de cliënt zorgt in zijn ogen voor gelijkwaardigheid, wederkerigheid en betrokkenheid. ‘’Binding met de cliënt is voor mij essentieel voor een succesvolle samenwerking.’’

Waar komt de ervaring vandaan?
Jorn heeft tijdens zijn studie meegelopen in de advocatuur en had daardoor al snel nog maar één doel voor ogen: zo snel mogelijk werkzaam zijn in de praktijk om cliënten op juridisch vlak te ondersteunen. Na zijn afstuderen trad Jorn vrijwel per direct in dienst bij Van Gelder Advocaten. Jorn is vervolgens een jaar als juridisch medewerker actief geweest op voornamelijk het arbeidsrecht, waarna hij beëdigd is als advocaat. Jorn focust zich momenteel voornamelijk op het arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Wie is Jorn verder?
Jorn is actief lid bij de Jonge Balie, een vereniging die allerlei advocaten uit verschillende rechtsgebieden met elkaar in contact brengt. “Ik vind het leuk én belangrijk om mensen uit het vak te leren kennen, juist ook die in andere rechtsgebieden actief zijn.” Naast ambities in de advocatuur uit Jorn’s drijfveer zich ook buiten zijn werk. Hij is onder andere al jaren actief als trainer, speler en organisator bij verschillende voetbalverenigingen. Naast het feit iets op vrijwillige basis te kunnen betekenen vindt hij het belangrijk om kinderen al op jonge leeftijd dingen bij te brengen oppersoonlijk en sportief gebied.

Jorn_XZI5028VKCP2