Van Gelder Advocaten bij de laatste 3 voor beste dienstverlener in regio Midden-Brabant!

Wij zijn erg trots te kunnen melden dat Van Gelder Advocaten geselecteerd is voor dè ondernemersprijs voor dienstverlenende bedrijven in Midden-Brabant!

Deze prijs wordt na een zorgvuldige selectieprocedure uitgereikt door een vakjury. De jury kiest uit alle genomineerden de beste dienstverlener in het thema van dit jaar: “Een klantgerichte organisatie als voorwaarde voor toekomstig succes!”

Door naar de volgende ronde

Inmiddels is het onderzoek door Tilburg University onder een groot aantal van onze cliënten uitgevoerd. Op basis daarvan zijn wij na een zware selectie door naar de laatste ronde en behoren we nu dus bij de laatste/beste drie dienstverleners in de regio Midden-Brabant. Natuurlijk zijn we hier ontzettend trots op en gaan we er voor om deze prijs binnen te slepen! Ondertussen blijven wij ons natuurlijk richten op een zo goed mogelijke dienstverlening.  Op donderdagavond 6 april a.s. vindt de finale plaats waar wij er alles aan gaan doen om tot de beste dienstverlener te worden bekroond. Wij houden u op de hoogte!