Fenna Wagtmans

Wat typeert Fenna?
Fenna is leergierig en voelt zich als een vis in het water bij Van Gelder Advocaten. Samenwerken doet ze graag en ze kijkt altijd uit naar nieuwe opdrachten. Fenna zorgt altijd voor een gedetailleerde uitwerking van opdrachten, een goede onderbouwing is key, analytische werkzaamheden zijn dan ook goed aan haar besteedt. Kwaliteit leveren is voor Fenna vanzelfsprekend.

Waar komt de ervaring vandaan?
Fenna wist al op jonge leeftijd dat ze Rechtsgeleerdheid wilde gaan studeren aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens haar studie was zij al enige tijd werkzaam bij Van Gelder Advocaten. In 2021 behaalde Fenna haar Bachelor Rechtsgeleerdheid. Tijdens een tussenjaar heeft zij stage gelopen bij een advocatenkantoor op Curaçao en heeft zij ervaring opgedaan in diverse rechtsgebieden. Bij terugkomst in Nederland heeft ze haar parttime werkzaamheden als jurist arbeidsrecht bij Van Gelder Advocaten weer opgepakt. Op dit moment is Fenna bezig met haar Master Rechtsgeleerdheid en specialiseert zij zich in de rechtsgebieden: arbeidsrecht en contracten- en aansprakelijkheidsrecht.

Wie is Fenna verder?
In haar vrije tijd is Fenna regelmatig in de sportschool te vinden en gaat ze graag een hapje eten of naar de bioscoop met vriendinnen. Fenna staat graag in de keuken om een Italiaanse of Aziatische maaltijd te bereiden.

_XZI3453VKCP2, Fenna