Fatmanur Yildiz-Gunes

Op jonge leeftijd wist Fatmanur al dat zij in de advocatuur wilde werken. In 2021 heeft zij dan ook de Master Rechtsgeleerdheid afgerond aan Tilburg University. Tijdens haar studie heeft Fatmanur werkervaring opgedaan bij verschillende advocatenkantoren. Sinds mei 2022 is Fatmanur werkzaam bij Van Gelder Advocaten.

Fatmanur houdt zich graag bezig met het recht en het voorkomen en oplossen van juridische problemen. Zij voelt zich derhalve helemaal thuis binnen de advocatuur. Ze is gedreven, leergierig en houdt van uitdagingen. Dit uit zich met name in haar ambitieniveau; dit is hoog en geeft aan dat zij ernaar streeft haar doelen te bereiken en haar prestaties steeds weer te vergroten. Een echte winnaarsmentaliteit.

Met haar oog voor detail zorgt Fatmanur ervoor dat ze scherp is en zaken grondig worden uitgezocht. Daarbij neemt ze het belang van de cliënt als uitgangspunt in haar werkzaamheden. Dankzij haar doorzettingsvermogen en inlevingsvermogen weet Fatmanur zich volledig in te zetten voor de belangen van cliënten. Ook staat de tevredenheid van de cliënt hoog in het vaandel bij Fatmanur.

In haar vrije tijd is Fatmanur regelmatig te vinden in de sportschool of bij familie en vrienden.

LinkedIn profiel

CONTACT OPNEMEN
_XZI1830USCP