Fatmanur Yildiz-Gunes

Op jonge leeftijd wist Fatmanur al dat zij in de advocatuur wilde werken. In 2021 heeft zij dan ook de Master Rechtsgeleerdheid afgerond aan Tilburg University. Tijdens haar studie heeft Fatmanur werkervaring opgedaan bij verschillende advocatenkantoren. Sinds mei 2022 is Fatmanur werkzaam bij Van Gelder Advocaten.

Fatmanur houdt zich graag bezig met het recht en het voorkomen en oplossen van juridische problemen. Zij voelt zich derhalve helemaal thuis binnen de advocatuur. Ze is gedreven, leergierig en houdt van uitdagingen. Dit uit zich met name in haar ambitieniveau; dit is hoog en geeft aan dat zij ernaar streeft haar doelen te bereiken en haar prestaties steeds weer te vergroten. Een echte winnaarsmentaliteit.

Met haar oog voor detail zorgt Fatmanur ervoor dat ze scherp is en zaken grondig worden uitgezocht. Daarbij neemt ze het belang van de cliënt als uitgangspunt in haar werkzaamheden. Dankzij haar doorzettingsvermogen en inlevingsvermogen weet Fatmanur zich volledig in te zetten voor de belangen van cliënten. Ook staat de tevredenheid van de cliënt hoog in het vaandel bij Fatmanur.

In haar vrije tijd is Fatmanur regelmatig te vinden in de sportschool of bij familie en vrienden.

CONTACT OPNEMEN
_XZI1830USCP

Legal scan

Niet alle organisaties hebben behoefte aan structureel juridisch advies. Een enkele keer per jaar of nog minder, kan natuurlijk ook. Om er snel achter te komen of en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, hebben we de Legal Scan ontwikkeld. Aan de hand van enkele online vragen, ontdekt u de waarde van Van Gelder Advocaten voor uw organisatie.

Start de legal scan
person

Reviews

Onze klanten beoordelen ons met een:

9.3

"De betrokkenheid en het empathisch vermogen van de medewerkers is zeer goed te noemen."

Bekijk onze klant recensies

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Maak een afspraak Stel uw vraag