Esmiralda Pasma

Juridisch Secretaresse
Vanaf november 2019 versterkt Esmiralda Pasma als Juridisch Secretaresse het team van Van Gelder Advocaten. Tijdens haar studie aan de Universiteit van Tilburg heeft zij bij verschillende advocatenkantoren stagegelopen en gaf zij tevens tentamentrainingen aan rechtenstudenten van het hbo. Een bijbaan als Juridisch Secretaresse is voor haar de uitgelezen kans om nog meer te leren in de advocatuur.

Inmiddels heeft Esmiralda de bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond en is ze begonnen aan de bachelor Fiscaal recht, die ze naar verwachting in juli 2020 afrondt.  De combinatie van deze twee bachelors geeft Esmiralda een brede kennis van verschillende rechtsgebieden. Gemotiveerd en doorpakken, zijn de kernwoorden die Esmiralda typeren.

_XZI3445VKCP2 – Esmiralda

Legal scan

Niet alle organisaties hebben behoefte aan structureel juridisch advies. Een enkele keer per jaar of nog minder, kan natuurlijk ook. Om er snel achter te komen of en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, hebben we de Legal Scan ontwikkeld. Aan de hand van enkele online vragen, ontdekt u de waarde van Van Gelder Advocaten voor uw organisatie.

Start de legal scan
person

Reviews

Onze klanten beoordelen ons met een:

9.3

"De betrokkenheid en het empathisch vermogen van de medewerkers is zeer goed te noemen."

Bekijk onze klant recensies

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Maak een afspraak Stel uw vraag