Jorn van der Wal

Teamplayer
Jorn wordt in zijn omgeving gezien als een echte teamplayer. Hij staat altijd klaar wanneer er iemand om hulp vraagt. Dit in combinatie met zijn oprechte kijk op zaken resulteert in een heldere en fijne samenwerking.

Doelgericht en binden
Jorn had al op vroege leeftijd als doel om zo snel mogelijk advocaat te worden. Niet voor niets rondde hij reeds op 21-jarige leeftijd zijn universitaire studie af. Nu maakt hij de volgende stap door als juridisch medewerker in de praktijk actief te zijn.
Jorn haalt voldoening uit het feit iets voor een ander te kunnen betekenen. De basis van elke zaak begint voor hem bij de persoonlijke band met cliënt. Een goede verbinding met de cliënt zorgt in zijn ogen voor gelijkwaardigheid, wederkerigheid en betrokkenheid.

‘’Binding met de cliënt is voor mij essentieel voor een succesvolle samenwerking’’

Zakelijk en maatschappelijk
Naast ambities in de advocatuur uit Jorn’s drijfveer zich ook buiten zijn werk. Hij is onder andere al jaren actief als trainer, speler en organisator bij verschillende voetbalverenigingen. Naast het feit iets op vrijwillige basis te kunnen betekenen, is hij ook een liefhebber van het sociale aspect. Jorn voelt zich zowel thuis op een zakelijke borrel, evenals in een gezellige kantine.

Jorn_XZI5028VKCP2

Legal scan

Niet alle organisaties hebben behoefte aan structureel juridisch advies. Een enkele keer per jaar of nog minder, kan natuurlijk ook. Om er snel achter te komen of en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, hebben we de Legal Scan ontwikkeld. Aan de hand van enkele online vragen, ontdekt u de waarde van Van Gelder Advocaten voor uw organisatie.

Start de legal scan
person

Reviews

Onze klanten beoordelen ons met een:

9.3

"De betrokkenheid en het empathisch vermogen van de medewerkers is zeer goed te noemen."

Bekijk onze klant recensies

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Maak een afspraak Stel uw vraag