Alberta Veen-Brom

Advocaat die samenwerkt met de cliënt
Alberta is de advocaat die links, rechts, voor en achter de cliënt staat. Zij is een bevlogen advocate die rekening houdt met alle belangen die in een zaak spelen. Zij zoekt samen met de cliënt naar de meest praktische en de beste juridische oplossing voor een probleem.

Op weg naar de oplossing
Alberta is al vele jaren advocaat en kent de verschillende onderwerpen van het arbeidsrecht. Ze werkt vanuit de gedachte dat er bij een geschil op het werk vaak meerdere aspecten een rol spelen. Afscheid nemen is niet alleen emotioneel en soms ook kostbaar, maar bovendien brengt een probleem op de werkvloer vaak ook veel onrust in de organisatie met zich mee. Daarnaast hebben zowel werkgever als werknemer een reputatie hoog te houden. Met veel deskundigheid en steunend op (levens)ervaring laveert Alberta haar cliënten door al deze obstakels heen en vindt ze de beste oplossing. Het doel van de cliënt is daarbij altijd maatgevend.

Na haar rechtenstudie heeft Alberta een aantal jaar in de praktijk gewerkt en heeft ze de bachelorfase van de studie psychologie afgerond. Vervolgens heeft ze de advocatenopleiding gedaan en heeft zij de postacademische opleiding voor de specialisatie in het arbeidsrecht afgerond. Ze is een leergierige doorzetter die graag klaar staat voor de cliënten. In de advocatenpraktijk waar het vaak hollen of stilstaan is, voelt zij zich helemaal op haar plaats.

Buiten werktijd gaat Alberta er het liefst op uit in natuur, lekker op de fiets of hardlopen samen met de hond.

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Maak een afspraak Stel uw vraag