Een stap vooruit in digitale kennisdeling

IMG-20201015-WA0011

Hoewel COVID-19 veel negatieve gevolgen kent, zorgt het er ook voor dat we extra geprikkeld worden om (digitaal) te innoveren. Wij hebben dit als een positieve ‘bijwerking’ ervaren. Het idee tot het geven van webinars bestond al even binnen ons kantoor. De uitbraak van COVID-19 heeft de uitvoering ervan versneld.

Webinar actualiteiten arbeidsrecht

Donderdag 8 oktober jl. was het zover: ons eerste webinar. Mr. Adriënne van Geel informeerde de deelnemers over de arbeidsrechtelijke gevolgen van COVID-19 en de actualiteiten rondom de WAB (Wet arbeidsmarkt in balans). Wij kijken terug op een geslaagd online evenement en zijn voornemens om in de toekomst nog vaker gebruik te maken van het digitaal delen van kennis. Dit betekent niet dat onze masterclasses (met het welbekende ontbijt) zullen verdwijnen. Zodra het weer kan en mag, verzorgen wij onze masterclasses zeker ook weer op de ‘ouderwetse’ manier. Zeer waarschijnlijk wel in het bijzijn van een camera, zodat mensen voortaan kunnen kiezen: digitaal of fysiek aanwezig zijn. Mooi toch?!

 Wilt u ook graag uitnodigingen ontvangen voor onze (digitale) informatiebijeenkomsten? Meld u dan via onderstaande button.

Aanmelden nieuwsbrief