Betty Linskens

Secretaresse
Betty Linskens behoort tot de doorgewinterde secretaresses. Ze werkte eerst jaren als administratief medewerkster en klom - via diverse cursussen bij Instituut Schoevers - op tot directiesecretaresse. Sinds 2011 versterkt Betty het team van Van Gelder Advocaten.

Spin in het web
Betty is een goede organisator en fungeert als een spin in het web. Eigenschappen die ook in haar privéleven een grote rol spelen. Ze is een familiemens pur sang en zet regelmatig uitstapjes op touw. Ze geniet van de 'eenvoudige' momenten in het leven: een avondje uit of etentje met het gezin. "Juist de gewone dingen bezorgen me het geluksgevoel."

Telefoon: 088 - 88 40 840

CONTACT OPNEMEN
_XZI5158CP2VK

Legal scan

Niet alle organisaties hebben behoefte aan structureel juridisch advies. Een enkele keer per jaar of nog minder, kan natuurlijk ook. Om er snel achter te komen of en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, hebben we de Legal Scan ontwikkeld. Aan de hand van enkele online vragen, ontdekt u de waarde van Van Gelder Advocaten voor uw organisatie.

Start de legal scan
person

Reviews

Onze klanten beoordelen ons met een:

9.3

"De betrokkenheid en het empathisch vermogen van de medewerkers is zeer goed te noemen."

Bekijk onze klant recensies

Neem contact op

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis tincidunt sed nunc pulvinar semper. Sed laoreet metus purus, vel dictum nisi tristique sed. Integer a felis tellus. Maecenas ut magna fermentum,

Maak een afspraak Stel uw vraag