Annoeska Pals-Rubbens

Advocaat die meedenkt
Annoeska hecht er veel waarde aan dat haar klanten weten waar zij aan toe zijn en start bij elke zaak dan ook met een inschatting van de kansen en het maken van een kosten-batenanalyse. Haar bevindingen vertaalt zij vervolgens in begrijpelijke taal voor haar klant, zodat deze een welafgewogen beslissing kan maken.

Doorpakker & creatief
Annoeska is een echte doorbijter. Als ze eenmaal haar tanden in een zaak zet, laat ze niet meer los. Dit blijkt al wel uit het feit dat zij op haar 23e twee universitaire studies afrondde en sindsdien werkzaam is als advocaat. Voor haar klanten gaat zij tot het uiterste.

Zij haalt er voldoening uit om buiten de standaard juridische banen te kijken. Haar creatieve denkvermogen en haar diepgaande kennis op onder andere het gebied van ondernemingsrecht en vastgoedrecht komen daarbij goed van pas. "Als de rechtspraak er nog niet is, moet die gecreëerd worden."

Slim & sociaal
Haar kennis op een hoogstaand peil houden is voor Annoeska vanzelfsprekend. Daarmee kan ze op beslissende momenten de zaak naar zich toe trekken. "Kennis is macht." In 2019 heeft ze de postacademische opleiding Onroerend Goed afgerond. Daarnaast is Annoeska een heel sociaal wezen en vindt zij het klantcontact een van de leukste aspecten van haar vak. Ook gaat ze graag naar borrels en feesten. Ze is verder actief in het verenigingsleven en slaat graag een balletje op de tennisbaan.

_XZI0988VKCP2

Legal scan

Niet alle organisaties hebben behoefte aan structureel juridisch advies. Een enkele keer per jaar of nog minder, kan natuurlijk ook. Om er snel achter te komen of en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, hebben we de Legal Scan ontwikkeld. Aan de hand van enkele online vragen, ontdekt u de waarde van Van Gelder Advocaten voor uw organisatie.

Start de legal scan
person

Reviews

Onze klanten beoordelen ons met een:

9.3

"De betrokkenheid en het empathisch vermogen van de medewerkers is zeer goed te noemen."

Bekijk onze klant recensies

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Stel uw vraag Maak een afspraak