Adriënne van Geel

Advocaat/ Partner met vuur en betrokkenheid
Adrienne wordt door haar cliënten erg gewaardeerd omdat ze bijzonder oprecht en duidelijk is. Ze strijdt met volle overgave voor uw recht en dat valt op. Zo is ze onlangs nog genomineerd voor een award, als vrouwelijk rolmodel dat bekend staat om haar passie en visie.

Adriënne is gespecialiseerd in arbeidsrecht en het reorganiseren van bedrijven. Zij heeft de postacademische leergang arbeidsrecht (PALA) succesvol afgerond. Ze geniet van de intensieve samenwerking met gedreven ondernemers en HR-medewerkers. Maar ook anderen die onrechtvaardig behandeld zijn, kunnen rekenen op haar vuur en betrokkenheid.

Helder en empathisch
Adriënne is het toonbeeld van de 'praktische & persoonlijke’ advocaat. Ze gaat in de schoenen van haar cliënt staan en bekijkt bij welke oplossing deze het meest gebaat is. Niet alleen juridische, maar ook financiële en gevoelsmatige aspecten van de zaak passeren de revue. Heeft ze samen met de klant een totaalplaatje geschetst en een passend plan uitgestippeld, dan bijt ze zich in de zaak vast. "Als ik gelijk heb, dan ga ik ver om dat gelijk te halen." Het geeft haar een enorme drive als zaken die zonder juridische hulp uitzichtloos leken, een goede afloop krijgen.

Ondernemend
Adrienne is een jonge advocaat en toch al jaren partner bij Van Gelder Advocaten. Door haar uitzonderlijke kwaliteiten is ze op jonge leeftijd al mede eigenaar geworden van dit advocatenkantoor. Ze spreekt vaak op congressen en heeft bijzondere interesse in de zorg en de kinderopvangbranche. Ook bijzonder gevoelige onderwerpen, bijvoorbeeld betreffende integriteit of mishandeling, hebben haar aandacht. Vanaf jonge leeftijd wist zij al haar mannetje te staan, waarbij ze niet schuwt om buiten de gebaande paden te opereren.

Wilt u haar ontmoeten en eens met haar sparren…? Dat kan. Neem gerust contact met haar op!

LinkedIn profiel

CONTACT OPNEMEN
Adriënne van Geel

Legal scan

Niet alle organisaties hebben behoefte aan structureel juridisch advies. Een enkele keer per jaar of nog minder, kan natuurlijk ook. Om er snel achter te komen of en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, hebben we de Legal Scan ontwikkeld. Aan de hand van enkele online vragen, ontdekt u de waarde van Van Gelder Advocaten voor uw organisatie.

Start de legal scan
person

Reviews

Onze klanten beoordelen ons met een:

9.3

"De betrokkenheid en het empathisch vermogen van de medewerkers is zeer goed te noemen."

Bekijk onze klant recensies

Neem contact op

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op met ons kantoor.
Wij maken graag tijd voor u vrij.

Stel uw vraag Maak een afspraak