Adriënne van Geel

Advocaat - Partner
Adriënne van Geel heeft van jongs af aan een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Ze omarmt het uitgangspunt 'afspraak is afspraak' en houdt voet bij stuk bij principekwesties. Eigenschappen die haar, jaren later, goed van pas komen in de advocatuur. Adriënne is gespecialiseerd in arbeidsrecht en het reorganiseren van bedrijven. Zij rondde in 2013 de postacademische leergang arbeidsrecht (PALA) succesvol af. Ze geniet van de intensieve samenwerking met gedreven ondernemers en HR-medewerkers. Maar ook werknemers die onrechtvaardig behandeld zijn, kunnen rekenen op haar vuur en betrokkenheid.

Praktisch
Adriënne is het toonbeeld van de 'praktisch denkende' advocaat. Ze gaat in de schoenen van haar cliënt staan en bekijkt bij welke oplossing hij het meest gebaat is. Niet alleen juridische, maar ook financiële en gevoelsmatige aspecten van de zaak passeren de revue. Heeft ze samen met de klant een totaalplaatje geschetst en een passend plan uitgestippeld, dan bijt ze zich in de zaak vast. "Als ik gelijk heb, dan ga ik ver om dat gelijk te halen." Het geeft haar een enorme drive als zaken die zonder juridische hulp uitzichtloos leken, een goede afloop krijgen.

Strever
Ook in haar vrije tijd is Adriënne een strever, ze gaat voor de volle 100%. Dat is merkbaar in haar sportieve hobby's: fitness en skiën. Ook speelt ze saxofoon en kijkt ze - als voormalig speelster - met plezier naar een pittig partijtje voetbal.

LinkedIn profiel

 

Contact opnemen

Telefoon: 088 - 88 40 840